b9a5b88aba28530240fd6b2201d8ca04

nyheter

Utrolig annen bruk av engangsvarmer!

nyheter-2-1Nå er de åpenbare bruksområdene for engangsvarmere sportsspill, snødager, utendørs fotturer.Men jeg vedder på at noen av bruksområdene du finner på denne listen kan overraske deg!

1.I nødstilfeller har jeg en pose med håndvarmere i bilen min.Hvis du har strandet på en kald dag, kan du pakke dem inn i klut eller papirhåndklær (ikke legg dem direkte på huden din) og stikke dem under armhulen eller ved lysken for å forhindre hypotermi.

2. Hold kaffen varm eller at vannet ikke fryser på en kald dag ved å stikke en håndvarmer mellom flasken og en slags kos.

3. Bruk hånd- eller tåvarmere til å tørke våte støvler, sokker eller votter.

4. Legg dem i soveposen når du camper på kalde netter for ekstra varme.Da jeg dro på backpacking i Colorado i oktober, hadde jeg ikke en superkald sovepose, og jeg GLEMTE hånd- og tåvarmerne og de kalde tærne holdt meg oppe omtrent hele natten.

5. Etter at du har brukt hånd- eller tåvarmerne, kan du fortsatt bruke dem til å suge opp fuktighet fordi de samler opp oksygen!Dropp telefonen eller annen elektronikk?Prøv å stikke dem i en pose med brukte håndvarmere i!

6. Hodepine eller migrene?Pakk håndvarmeren inn i en vaskeklut eller myk klut og hold den mot hodet.Den skal gi samme mengde avlastning som en varmepute.

7.I tillegg til å hjelpe mot hodepine eller migrene, bruk håndvarmere for kramper eller muskelsmerter!Husk, ikke hold dem direkte mot huden din.

8.For fotografer, ha en håndvarmer i fotovesken for å holde batteriene varme, slik at du ikke trenger å gå glipp av det perfekte bildet!


Innleggstid: 12. november 2020